tiistai 22. lokakuuta 2013

Hakemukset täytetty!

Nyt on tosiaan kaikki englannin kieliset hakemuksetkin saatu täytettyä ja kyllähän siihen aikaa meni! Väkersin englanniksi kirjettä tulevalle isäntäperheelle ja tunnetusti mun englannin taito on (vielä) heikkoa joten kauan siihen meni ja sanakirjaa tuli ahkerasti käytettyä :D
         Itse asiassa nyt vaan pelkään ettei mikään perhe halua mua niiden luokse asumaan, koska ne ei saa siitä kirjeestä mitään selvää... Sitä paitsi sen kirjeen suositus pituus oli 2 sivua ja mä sain just just kirjoteltua yhden kokonaisen täyteen :D No nyt pitää vaan odotella ja toivoa parasta!
        Mites te muut vaihtoon lähtijät? Ootteko saanu kirjoteltua jo kirjeet?

10 Lokakuu    20132 IMG_9009 IMG_9014 Nauttikaa kauniista syksystä! 

2 kommenttia:

 1. Huuui hulluu oon kans lähössä ens kesänä vaihtoon Rotarien kautta!
  Tosin sain vasta eilen tietää, että mut valittiin, joten kaikki on vielä vähän auki.. :D
  Silti kiva löytää jo nyt ens vuoden tulevia vaihtareita :)
  Ihan uskomatonta miettiä, että nyt se unelma oikeesti on toteutumassa!

  Mulla on kans blogi, tosin oon miettinyt, että pitäskö perustaa ihan uus vaihtariblogi, ku nykystä oon jo kolmisen vuotta kirjoitellut... :D Mut käy ihmeessä kurkkaamassa:
  www.as-i-make-it.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyn kurkkaamassa! Onnee valinnasta! Ite en osaa itseasias vielä edes tajuta sitä että ens vuonna ollaankin sitte jossain muualla kun Suomessa :D Ite perustin erikseen vaihtariblogin toisen blogin rinnalle (linkki sivupalkissa) koska aattelin että on sitte jälkeenpäin helpompi löytää just ne vaihtopostaukset yhdestä blogista kun että ne olis sekasin muun elämän kanssa yhdessä blogissa :)

   Poista