maanantai 18. marraskuuta 2013

What am I doing?

Oon miettiny koko vaihtoon lähtöä viime aikoina enemmän. Varsinkin viime viikon kisoissa ja isänpäivänä tuli sellanen olo että mitä hitsiä mä oon tekemässä? Mulla on koko elämä Suomessa ja mä tyhmä heitän sen kaiken pois vaan siksi, että pääsisin toiseen maahan vuodeksi! Lähtöönkään ei oo enään kuin vaivaset 8-9kk ja jotenkin tuntuu että aika vaan valuu käsistä. Kohta on puolet lukion ekasta käyty, tulee joulu ja kohta onkin jo kesä ja mä seison yksinäni lentokentällä.

Toisaalta taas oon ihan super innoissani! Pääsen Amerikkaan elämään mun unelmaa, saan toivottavasti uusia elinikäsiä ystäviä ja uuden perheen. Opin paljon englantia ja toivottavasti vielä joskus uskallan lähteä ihan yksinäni maailmalle matkustelemaan ja tapaamaan muun maalaisia ystäviä. Lisäksi toivon että saisin vuodesta sellasen olon että oon selvinny vuoden yksinäni toisessa maassa, niin kyllä mä selviän kaikesta muustakin!

Miten teillä muilla vaihtoon lähtijöillä? Ootteko enemmän peloissanne vai innostuneena tulevasta vuodesta?

6 kommenttia:

 1. Nyt täytyy vetää täysillä nää kuukaudet ja koittaa ehtiä kaikkee kivaa yhdessä!

  VastaaPoista
 2. Joo löysin tän sun blogin iha sattumalta ja oli pakko tulla kommaa. Lähen siis ittekki ens syksynä jenkkeihi AFS:n kautta, ja ihanaa löytää joku toinenki joka lähtee saman järjestön kautta :) Aika tosiaan tuntuu menevän niii nopeeta, Iha äskenhän aikaa oli viä 1 ja puol vuotta ja ny melkein 8 kuukautta enää! Apua en kestä:D Mulla oli kans täs vähä aikaa sitte vähä samanlaisii mielialan vaihteluita ja tuli kyl mietittyy mitä helvettii oon tekemäs ku oon lähös, ny oon kuitenki taas nii innoissani ja tiiän et siitä tulee kyllä iha varmasti mun elämän parhain vuosi. Sori ku tää oli tälläne super random ja weird mut tsemppii sulle tulevaa vaihtovuotta varte ja eiköhä me molemmat tulla viettää iha mahtavat vuodet! :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ihan älyttömästi! Jotenki tää tsemppas tosi paljon ja oon helpottunu etten oo ainut joka on tässä tilanteessa! Toivotaan että meille oikeesti tulee ihan mahtavat vuodet! :)

   Poista
 3. Heii täälläkin kirjottelee tulevan vuoden vaihto-oppilas, ei aavistustakaan minne oon menossa (Etelä-Eurooppa?) ja järjestönä Rotary:) Mun on pakko sanoa että hehe ette oo ainoita jotka saa tollasia mitä ihmettä oon tekemässä, sama mullakin! tsemii molemmille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja oon nyt alkanu uskomaan että kyllä siitä vuodesta tulee oikeesti mahtava kun vaan asennoituu oikein ja päättää pitää hauskaa! :)

   Poista