keskiviikko 1. tammikuuta 2014

2014


Tänä vuonna! En voi uskoa, että saan sanoa lähteväni jo TÄNÄ vuonna valloittamaan maailmaa! Viime vuosi meni hujauksessa ohi vaikka ehdinkin tehdä kaikenlaista. (lifestyle blogissani kooste vuodesta, jonne pääset tästä) Pelkään vaan, että tämä uusikin vuosi menee liian nopeasti ohi (tai ainakin puoleen väliin) ja kohta oon jo lentokentällä kyyneleet silmissä sanomassa hyvästejä.

Nyt ei oo vaihtorintamalla tapahtunu paljon mitään, jos ei oteta lukuun rokotuksia. Multa puuttuu kaksi rokotusta, jotka vaaditaan USA:an meneviltä; meningokokki- ja hepatiittirokotus. Mulle on aina ollu kamalaa rokotusten ottaminen, koska ekalla luokalla pyörryin siihen. Nyt joudun ottamaan yhteensä neljä piikkiä käsivarteen (hepatiittirokotus koostuu kolmesta osasta)! Kaiken lisäksi meningokokkirokotusta ei näytä koko Suomen sisällä olevan missään, joten pitää toivoa että se saapuu ennen lähtöä!
En nimittäin haluu siellä valtameren toisella puolella mihinkään kämäseen terveyskeskuskeen jonka hygienia on niin ja näin...

En voi itse kuitenkaan kyseiseen asiaan vaikuttaa, joten aion elää tän puol vuotta ennen lähtöä täysillä ja nauttia elämästä ilman sen suurempia murheita!

Hyvää uutta vuotta teille rakkaille lukioille!

2 kommenttia:

 1. Löysin ihan sattumalla sun blogin ja itekkin oon lähössä usaan ens lukuvuodeks AFS:n kautta kans!
  Jään kyllä seuraileen sun blogia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva löytää joku joka on kans lähössä AFS:n kautta! Jotenki tuntuu että kaikkien blogien kirjottajat on lähdössä jonku toisen järjestön kanssa :D

   Poista