perjantai 17. tammikuuta 2014

Englannin SLEP-kielitestisi on...

Lueskelin muutama päivä sitten sähköposteja kännykällä, ja huomasin viestin jonka otsikko alkoi:  "Englannin SLEP-kielitestisi on..." Viestin otsikko jäi kesken, ja mullahan ei kännykässä mitään 4G:tä ole, joten tuntui että odottelin viestin latautumista lähemmäs 2 minuuttia! Istuin bussissa täristen jännityksestä ja odotin, odotin ja odotin. Vihdoinkin viesti latatutui ja näin lauseen lopun: hyväksytty! Mun kielitesti on hyväksytty! Pääsin ensimmäisellä kerralla läpi siitä!

Joten kaikki tulevat vaihtarit; kielitestiä ei tartte stressata! Siitä pääsee läpi vaikka silmät sidottuina ja mä oon siitä todisteena! (Mun englannin taitoni kun tunnetusti ei ole kovin korkealla tasolla...)

Ootteko te muut vaihtarit päässyt ekalla kerralla läpi vai onko teillä vielä kyseinen testi mahdollisesti tulossa?
  IMG_0549.JPG

4 kommenttia:

 1. Pääsin kans lapi eikä mullakaan ole mitenkään kehuttavat arvosanat tosta englannista... :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Tää siis selvästi kertoo kyseisen testin vaikeudesta....

   Poista
 2. Onks sulla mitään hajua paljon siitä tarttis saada et pääsee läpi? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos totta puhutaan niin ei :D Mutta jos ottaa huomioon, että sama testi tehdään myös maissa joissa ei englantia välttämättä opeteta edes kouluissa, niin luultavasti aika vähillä pisteillä läpi pääsee! Kaiken lisäksi oon ymmärtäny, että kyseisen testin saa uusia niin monta kertaa kunnes pääsee läpi. Joten ei paniikkia sen kanssa :)

   Poista