torstai 9. tammikuuta 2014

SLEP-testi

Kun sähköpostin saapuneet laatikkoon ilmestyi viesti, joka alkoi suunnilleen sanoilla: "Tervetuloa suorittamaan SLEP-testi!", mun päässä löi tyhjää ja tuli mieleen vain joku narkolepsiaan liittyvä testi. (Miettikää nyt järkevästi sleep=nukkua :D) Joka tapauksessa kyseinen testi ei liity narkolepsiaan millään tavalla, vaan on englannin kielen testi, joka ymmärtääkseni jokaisen USA:n lähtevän vaihto-oppilaan pitää päästä läpi. Olin tänään sen tekemässä ja nyt on vähän ristiriitaset tunteet.

Testissä oli siis kuulon- ja luetunymmärtäminen, jotka kaikki oli a, b, c, d- kysymyksiä. Lisäksi piti kirjoittaa lyhyt aine valmiiksi annetusta aiheesta. Olin muiden vaihtareiden blogeista lukenut, että testi on tosi helppo ja siitä pääsee heittämällä läpi. En tiiä sitten että onko mulla vaan niin huono englanti vai mikä on, mutta jotenkin ihmeellisesti en ymmärtänyt osteoporoosista, kansallisromantiikasta tai ilmastonmuutoksesta oikeestaan mitään... Nämä kyseiset aiheet oli siis luetunymmärtämisiä ja sanan täyttö tehtäviä. Kuuntelu meni ihan hyvin ja testi alkoikin ihan lupaavasti:

Nauhalta kuuluu ääni joka sanoo: "I'm reading."
Valitse vastausvaihtoehdoista sama lause, kuin minkä kuulit nauhalta.

VASTAUSVAIHTOEHDOT:

a) I'm walking.
b) I'm running.
c) I'm reading.
d) I'm writing.

Nyt vaan odotellaan tuloksia ja jos huonosti käy, niin pääsen tekemään kaikki 100 kysymystä uudestaan... Onko teillä muilla lähtevillä vaihtareilla jo kyseinen testi ollut? Miten meni?

2 kommenttia:

 1. Moi Aili! Siistii et säki oot lähös vaihtoo :)
  http://iida-aleksandra.blogspot.fi tos on mun blogi jos kiinnostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei säki oot lähössä! Mietiskelin just et ku nähtiin siellä inffossa et ootkohan vielä lähdössä :D

   Poista