lauantai 22. helmikuuta 2014

On kaksi tapaa tulla ulos kuorestaan: särkeä kuori tai itsensä

Seisoin Helsinki-Vantaan lentokentällä sunnuntai aamuna, ja tajusin että seuraavan kerran siinä seistessä joudun jättämään hyvästit Suomelle vuodeksi. Tulihan siinä vähän tyhjä olo, mutta samalla kertaa olin entistä enemmän innoissani tulevasta vuodesta! Nyt on tiedossa jo AFS:n valmennus päivämäärät, passikopiot on lähetetty viisumia varten ja Facebookin ryhmässä hehkutettu tulevaa vuotta. Ainut puuttuva osa on enää sijoitustiedot. Niiden odottaminen on hermoja raastavaa, koska ne saattavat pulpahtaa sähköpostiin huomenna, tai viikkoa ennen lähtöä. Todennäköisempää tosin on, että saan tietää ne vasta kesällä. Ärsyttävää vain, kun ihmiset kyselee minne päin olen menossa, ja ainut vastaus jonka voin antaa on "Ei harmainta aavistustakaan!".
Ootteko te muut vaihtarit saaneet jo sijoitustietoja? 

Kuvituksena vielä muutama turistikuvia Pariisista Eiffel-tornin juuresta, jossa siis vietin hiihtolomani.
Pariisi.jpg Pariisi2.jpg

6 kommenttia:

 1. Mä sain viime viikolla! :) Michiganiin ollaan siis menossa. Tosin järjestö ei ollut saanut vielä mun vastaanottavalta mitään informaatioo, mutta hostperhe otti yhteyttä! :) Ja hei tsemppiä sulle odotteluun, kyllä ne sieltä pian tulee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi! Onnea! Michigan vaikuttaa ihanalta paikalta! Tää kommentti sai mut vaan entistä odottavammalle mielelle :D

   Poista
 2. Itse sain sijoitustietoni vasta viikkoa ennen lähtöä :D Toivonmukaan sulle tulee aiemmin! Tiedän millasta tuskaa odottelu on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon kans kuullu että saattaa tulla vasta ihan viimetipassa! Vaikka oonkin siihen varautunu ni toivon silti salaa että ne pompahtais tonne sähköpostiin jo nyt :D

   Poista
 3. Ihanat kuvat!! :) Haluun pariisiin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Siitä vaan sitten nenä kohti Ranskaa! :D

   Poista