keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Sijoitustiedot

Nyt on niin huikee fiilis! Sain kuin sainkin sijoitustiedot ja vielä näin aikaisinkin! Olin varautunut siihen, että tulen saamaan ne vasta joskus kesäkuun puolella, vaikka salaa toivoinkin, että ne sinne sähköpostiin aikaisemmin ponnahtaisi.

Tulen viettämään ensi vuoteni Missourin osavaltiossa, lähiössä nimeltä Grain Valley. Kaupungissa on 13 000 asukasta ja lähin suurkaupunki, Kansas City, on 20 mailin päässä omasta kaupungistani. Sain host perheeksi aivan unelmaperheen! Perheessä on nuoret vanhemmat ja ihanan näköiset ja kuuloiset pikkusisarukset.Kaiken muun hyvän lisäksi perheen mielenkiinnon kohteet ovat kuin suoraan omasta päästäni!Koulua käyn tuhannen oppilaan koulussa, jossa on ainakin nettisivujen perusteella suuret harrastusmahdollisuudet. Koulu alkaa melkein heti USA:an päästyäni, joten pääsen heti tutustumaan ikäisiini nuoriin! Eipähän tarvitse sitten yksinään kökötellä huoneessa kuukautta ennen koulun alkua... Vähän kyllä jännittää noin suureen kouluun mennä, mutta kai siitä selvitään kun on pakko selvitä! Ja onhan suuri koulu siinä tapauksessa hyvä, että on paljon ihmisiä keihin tutustua!

Nyt saatuani perhetiedot koko vaihtovuosi tuntuu vain todellisemmalta! Nyt on joku konkreettinen paikka mihin mennä ja perhe, joka on valinnut juuri mut sieltä tuhansien vaihtareiden joukosta! Nyt ei tarvitse enää kysyjille vastata, ettei ole mitään tietoa mihin päin on menossa, vaan voin vastata vaikka kokonaisella tarkalla osoitteella jos niikseen tulee! Tällä hetkellä laskuri näyttää, että lähtöön on 126 päivää, ja jos totta puhutaan niin olisin valmis lähtemään vaikka heti!

Muille vaihtareille jotka vielä tuskaisena odottaa perhetietoja: kyllä ne vielä sieltä tulee! Luultavasti päivität sähköpostin jossain erittäin kummallisessa paikassa, ja huomaat että olet saanut ne tiedot. Toisin sanoen tiedot ilmestyy sähköpostiin silloin kun sitä vähiten odottaa!


2 kommenttia:

  1. Vähä tulee myöhässä tää kommentti. Oi toivottavati sulla on ikimuistoinen vuosi. Ite olen lähdössä vaihtoon myös usa:han, mutta en olen vieläkään saanut sijotustietoja. :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä haittaa että tulee myöhässä :D Toivottavasti saat sun sijotustiedot mahdollisimman pian ja pääsisit alottamaan sun vuoden! Ne tiedot kyllä tosiaan tupsahtaa just sillon ku vähiten odottaa! Laitan sun puolesta peukut ylös ja sormet ristiin, että saat ne tiedot pian! ;)

      Poista