lauantai 16. elokuuta 2014

Here I am!

Jotenkin en voi vieläkään uskoa, että pääsin tänne rapakon toiselle puolelle! Lennot meni hyvin ja vaikka nyt vähän jetlag vaivaakin, niin muuten kaikki on paremmin kuin hyvin. Host-perhe on yhtä ihana kuin miltä vaikutti ennen tapaamistakin ja vaikka englanti vielä vähän takkuaakin, niin kommunikointi sujuu hyvin. He oli sisustaneet mulle ihanan huoneen ja hankkineet erilaisia Missourilaisia juttuja ja jopa tervetuliaiskakun! Illalla pääsin käymään leffassa host-mamin ja mamin siskon kanssa ja täytyy kyllä sanoa, että jos joskus sinne Suomeen rantautuu leffa nimeltä "The Giver" niin kannattaa ehdottomasti mennä katsomaan!

Missouri vaikuttaa ihanalta paikalta ja niin erilaiselta kuin mitä Raisio! Kun saavuin tänne, tuntui kuin olisin ollut saunassa ja hostit vain selitti miten ihanan viileä ilma on. Lämpötila taisi olla silloin tosiaan noin 27 astetta, joten osaan vain kuvitella miten kuumaa tulee vielä olemaan... Onneksi talot ja koulut on hyvin ilmastoituja ja mulla oli suorastaan vähän kylmä yöllä!

Kävin tänään koululla valitsemassa kurssit joita tulen lukemaan vuoden aikana ja samalla tutustuin tyttöihin, jotka tulee olemaan mun kanssa samassa cheerjoukkueessa. Kun oltiin host-mamin kanssa odottelemassa kanslistia, sisään astui yksi tyttö joka alkoi hyppiä paikallaan ja huutaamaan: "She is here" She is here!" Cheercoach oli ilmeisesti kertonu musta jonkun verran ja nyt kaikki on ihan innoissaan tapaamassa ja tutustumassa. :D  Maanantaina on tosiaan ensimmäinen koulupäivä, ja saa nähdä sitten miten löydän oikeat luokat, koska koulu on tosi sokkeloinen! Viikonlopun aikana käydään vielä shoppaamassa mamin ja sen siskon kanssa koulujuttuja ja sitten olenkin valmis ekaan Amerikkalaiseen koulupäivään, josta aion varmasti postailla jossain vaiheessa!4 kommenttia:

 1. Oii ihanaa että sulla on alkanut vuosi noin hyvin❤️ ihanaa miten ihmiset ovat siellä noin avoimia, en usko että täällä ruvettaisiin noin huutamaan heti toisen saavuttua kouluun😄🙊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Ainakin ihmiset vois kattoo vähän oudosti jos joku alkais huutamaan :D

   Poista
 2. Ihanaa et sulla on kaikki menny hyvin <3 Ja pakko sanoo et ompa sulonen kakku! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kohta säki pääset lähtemään!! Ja toi kakku muuten on ihana <3 :D

   Poista