sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Homecoming Parade

Eilen alkoi mun koulun Homecoming viikko, jonka vuoksi mun koulu järjesti perinteisen paraatin ja Pep Rallyn, joiden tarkoituksena on nostattaa kouluhenkeä ennen perjantaista jalkapallopeliä. Paraatissa oli jokaisella koulun urheilujoukkueella oma lavansa, jotka oli koristeltu aina jonkun teeman mukaan. Itse olin tietysti cheerleadereiden lavalla, ja koska olen senior, sain seistä lavalla ja vilkutella katsojille. Muut cheerleaderit käveli lavan vierellä ja heitteli karkkeja lapsille.

Mä vaan niin rakastan tätä amerikkalaista high schoolia, kaikkine urheilujoukkueineen ja tsemppineen! Lavoihin oli oikeesti panostettu tosi paljon ja jokainen toivoi oman lavansa voittavan "paras lava"- kisan! Kaikki oli hymyssä suin ja yhteishenki oli jotain sellasta mitä en oo ikinä ennen kokenu koulussa! Paraatia oli katsomassa valehtelematta yli tuhat ihmistä, ja kaikki oli pukeutuneina meidän high schoolin paitoihin ja oli niin innoissaan koko Homecoming paraatista! Lisäksi oli niin ihanaa nähdä pikku tyttöjä, jotka vilkutteli meille innokkaasti, oli pukeutuneina cheerleadereiksi ja he kerto miten he tulee isoina olemaan yhtä isoja ja taitavia kun me! Tää sama school spirit Suomeenkin kiitos!

(Iso kiitos kuuluu kuvien ottajille, koska itsellä ei kameraa oikeen voinut olla mukana)

2 kommenttia:

  1. Voitko kertoo vähän tosta cheerleadingista? :) Onkse kauheen vaikeeta siellä tai siis tarviiks olla hirveen taitava et pääsee mukaan et esim riittääks pitkä voimistelutausta? :) Oon siis kans vaihdossa ja mietin et menisinkö talvicheerleadingiin :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun cheerjoukkue on Missourin paras, joten täällä nää on tosi hyviä varsinkin akrobatiassa! Ite oon harrastanut cheerleadingia 4 vuotta Suomen puolella, ja sen ansiosta pääsin mukaan teamiin vaikka missasinkin karsinnat kokonaan. Taitotaso riippuu ihan koulusta, mutta koriksen/futiksen kannustamiseen tarttee opetella cheerit, joita on ainakin meidän koululla tosi monta! Ite sanoisin, että mee ehottomasti mukaan! Kaiken mitä et osaa vielä, tuut oppimaan treeneissä! Ja voimistelutausta on vaan plussaa!! :)

      Poista