sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Have great hopes and dare to go all out for them. Have great dreams and dare to live them. Have tremendous expectations and believe in them.

Believe. Tämä yksi sana on tullut mulle niin tärkeäksi, etten osaa edes sanoin kuvailla sitä. Eilen oli Cheerleadingin State Championship ja siellä tuli todistettua, että uskon avulla pystyy mihin tahansa! Usko itseensä ei kuitenkaan riitä, vaan usko omaan joukkueeseen joka on kuin toinen perhe, pitää olla vähintään yhtä vahva. Ensimmäistä kertaa mun elämässä itkin vain ja ainoastaan siksi, että olin niin onnellinen. Olin niin onnellinen, etten jaksanut välittää vaivalla tehdystä meikistä tai muista tuntemattomista ihmisistä, vaan annoin kyynelten vieriä poskille ja ystävien uniformuille. Olin onnellinen, koska mun molemmat joukkueeni voittivat Missourin mestaruuden, mutta ennen kaikkea olin onnellinen siitä, että olen saanut mahdollisuuden olla osa tätä kaikkea! Mulle ennen täysin tuntemattomat ihmiset ottivat mut avosylin vastaan heidän joukkueeseensa ja näytti mulle mitä tarkoittaa kirjaimellisesti "verta, hikeä ja kyyneleitä". Kyyneleet on vierinyt sekä kivusta, turhautumisesta että siitä onnellisuudesta, mitä eilen koettiin kaikki yhdessä. He on auttanut mua kun oon sitä tarvinnut ja he on uskonut muhun melkein enemmän kuin mä heihin. 

Se tunne kun istut rakastavien ihmisten ympäröimänä odottamassa kisan tuloksia sydän tykyttäen ja kädet hikoillen toisten käsissä. Se tunne kun tajuat, että jäljellä on enää kaksi joukkuetta jäljellä, joista toinen on sun oma joukkue, ja jompikumpi näistä kahdesta joukkueesta tulee voittamaan koko kisan. Se tunne kun kuuluttaja kertoo toiseksi tulleen joukkueen, ja hetken päästä voittaja joukkueen, joka on sun oma joukkue. Kun kaikki jännitys ja onnellisuus purkaantuu kyynelinä sun poskille halatessa sulle sillä hetkellä tärkeimpiä ihmisiä. Näitä tunteita ei vaan voi kuvailla tarpeeksi hyvin, vaan jokaisen pitäisi tuntea ne itse. Jokaisen pitäisi löytää joukko ihmisiä, joiden seurassa voi olla täysin oma itsensä kaikkine vikoineen ja tietää, että ne muut ihmiset oikeesti rakastaa sua. Ryhmä jonka keskellä istuessasi tunnet olevasi täysin oikeassa paikassa ja haluaisit ajan pysähtyvän siihen. Joukko ystäviä, joihin usko on niin luja, että voisit antaa vaikka henkesi heidän käsiinsä.

If some of you is reading that, I just want to say I love you so much that I can't even put it in to words! You mean so much to me! ♥

"The coach can make you practice, the crowd can cheer you on, but only your heart can make you a cheerleader."

4 kommenttia: