maanantai 27. lokakuuta 2014

People don't take trips, trips take people

Nyt on Texasin reissusta selvitty, ja vaikka silmäluomet tällä hetkellä tuntuukin aika raskailta, niin matka oli tosi onnistunut! Aikaisin keskiviikko aamuna käännettiin auton nokka kohti Texasia, jossa momin sisko asuu perheineen. Autolla toi matka kesti sellasen 11h, ja ajettiin se putkeen lukuunottamatta muutamaa vessa taukoa. Itselle tää oli pisin autossa istuminen ikinä, mutta täytyy sanoa että tykkäsin! Matka meni mukavasti musiikkia kuunnellessa, sarjoja katsellessa ja maisemia ihaillessa. Maisemista pitää kertoa sen verran, että vastasi täysin mun odotuksia! Ajeltiin keskellä peltoja täysin suoraa tietä n.200km ja vastaan taisi tulla yksi ainoa auto. Puita ei ollut missään, vaan maisema oli preeriaa, jossa näkyi lehmiä ja hevosia. Täysin cowboy meininkiä siis!

Kaiken kaikkiaan viivyttiin matkalla kesiviikosta maanantaihin, ja tekemistä riitti koko ajaksi; shoppailusta omenoiden poimintaan ja Kansas City Royalsien kannustamisesta herkku ruokiin. Ollakseni rehellinen, itse inhoan blogeissa olevia matkapostauksia, jotka on tyyliin "Ensimmäisenä päivänä tehtiin tätä... ja toisena päivänä tätä...", joten päätin, että kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Sen vuoksi saattekin katsella sekalaisia kuvia ja käyttää omaa mielikuvitusta nähdäksenne, mitä kaikkea mahtavaa mun reissuun mahtuikaan!

2 kommenttia:

  1. oii ihanan näköstä! Muuten ihan tälleen btw nii saatko sä kisaa cheerleadingissä ku eks joillaki järjestöil oo sillee et ei saa joidenki vakuutus juttujen takia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti en saa kisata, mutta se ei liity millään tavalla mun järjestöön, vaan se on Missourin laki. Koska en oo oikeesti missourilainen, en saa myöskään kisata Missourin mestaruudesta. Kun miettii niin sehän on ihan järkevä syy: en mäkään haluaisi että jääkiekon mm-kisoissa Suomen joukkueen puolesta pelaisikin amerikkalaisia :D

      Poista