maanantai 24. marraskuuta 2014

Give light and people will find the way

Nyt on sadan päivän rajapyykki ylitetty ja sehän tarkoittaa samalla, että 1/3 mun vaihtovuodesta on jo eletty! Mihin nää kaikki päivät oikein katoaa? Justhan mä astuin lentokoneesta ulos ja näin ensimmäistä kertaa mun host-perheen odottamassa ilmapallojen ja kylttien kera, ja nyt eletään jo melkein joulukuuta! Mulla on joululaulut ollut soimassa ja parisen viikkoa, ja meille kotiin ilmestyi myöskin joulukuusi ja joulusukat takan reunalle. Jouluvalojakin ollaan jo dadin kanssa asenneltu, mutta meidän jouluvaloihin kuuluu 8000 lamppua, joten niiden asentaminen taitaa kestää lähemmäs viikon! Menneeseen viikkoon on siis kuulunut jouluvalmisteluja, mutta myös niitä vähän tylsempiä hetkiä kuten kokeita, flunssaa ja vesisadetta. Ensi viikolla on onneksi vain kaksi päivää koulua, ja loppuviikosta odottaakin Thanksgiving ja Black Friday Shopping!2 kommenttia:

  1. ihanaa kuulla susta taas! ♥ joulu & talvi amerikassa on varmasti tosi mahtavia kokea! ♥ oon niin onnellinen sun puolesta! ♥ ihania nuo muutamat jouluiset kuvat! :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun kommentti todellakin piristi päivää, kiitos! ♡ Lisää joulukuvia on luvassa, mutten halunnut vielä niitä kaikkia näyttää ;)

      Poista