torstai 18. joulukuuta 2014

Let your dreams guide you as far as your heart will take you

Aloitin tän postauksen kertaalleen anteeksipyynnöllä, etten ole ehtinyt postailla vähään aikaan. Puolessa välissä tajusin kuitenkin, että mun on ihan turha pyydellä anteeksi. En tullut tänne Jenkkeihin asti kirjoittelemaan blogia, vaan viettämään muistorikasta ja mahtavaa vaihtovuotta, jota se tähän asti tosiaankin on ollut! Muutama päivä sitten tuli tasan neljä kuukautta täyteen täällä, ja jos totta puhutaan niin olen kauhuissani! Melkein puolet mun vuodesta on jo eletty, ja jos edellisiä vaihtareita on uskominen, toinen puolikas tulee menemään vieläkin nopeammin kuin ensimmäinen!

Maanantaina oli koripallokauden Senior Night, johon me cheerleader seniorit saatiin pukeutua nätiksi, ja meidät esiteltiin yhdessä vanhempien kanssa. Joku saattaa muistaa mun ensimmäisistä postauksista jalkapallokauden Senior Nightin, ja sitä tulikin muisteltua kavereiden kanssa, ja kuinka olin sillon niin hukassa kaiken kanssa; se oli mun ensimmäinen viikko täällä, englannin kanssa oli ongelmia, eikä mulla ollut minkäänlaista mielikuvaa siitä mitä odottaa. Nyt pääsin nauttimaan kunnolla, sillä tiesin mitä odottaa eikä tarvinnut jännittää hullun lailla! Kameraa en valitettavasti tajunnut ottaa mukaan, mutta kännykällä tuli räpsittyä sitäkin enemmän kuvia.

4 kommenttia:

 1. Voi kuinka kaunis nuori nainen !

  VastaaPoista
 2. Osaatko yhtään kertoo et onks afs vaihtovuoden aikana (usassa) matkoja esim hawajille, crandcanyonille, newyorkiin tmv? :-) en löytäny yhtää afs sivuilt tietoo noist.. Ehkä en vaa osannu ettii mut jos osaat jotain kertoo noist nii ois kiva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo matkoja löytyy myös afs:ltä! Vaihtoehtoja on monia muttta mitä nyt muistan niin ainakin hawaijille ja itä- ja länsirannikolle on mahdollisuus lähteä! Jos linkkiä vielä kaipailet niin tässä on tämän vuoden esite, josta löytyy matkat hintoineen: http://issuu.com/belousatravel/docs/brochure_afs?e=6086809/9324514

   Poista