keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Just because I'm busy doesn't mean I don't love you

Täällä tuntuu, että elämä on kiireisempää nyt kesälomalla ilman koulua kuin se oli ikinä kouluvuoden aikana! Koko aika pitäisi olla menossa jonnekin ja tavata tuo kaveri tuolla ja tämä kaveri täällä. Melkein joka päivälle on ollut jotain tekemistä ja valitettavasti piti yhdet jäähyväisetkin jo sanoa, kun yksi mun hyvistä kavereista lähti Californiaan viettelemään kesäkuun loppua. Lämpötila on ollut lähemmäs kolmeakymmentä jokaisena päivänä ja tän kuumuuden vuoksi useimmat päivistä onkin vietetty naapuruston uima-altaalla ruskettuen ja polskutellen vedessä.

Tänään kännykän laskuri näyttää vaivaiset 19 päivää jäljellä ja uskon, ettei tylsiä päiviä niihin mahdu. Suunnitelmissa on jo läksiäisiä, Drive-in leffaa, yökyläilyä, kaverin uuden talon maalailua, leireilyä yhdessä kavereiden kanssa yms. Saa nyt nähdä mihin kaikkeen loppujen lopuksi jää aikaa, mutta suunnitelmia tosiaan riittää. Sain jo mun lentotiedot ja lähtöpäivän aikataulutkin postissa ja sitä kirjettä lukiessa se totuus jotenkin iski päin kasvoja: mun pitää lähteä täältä kohta ja on hyvin mahdollista etten IKINÄ enää tapaa joitain näistä mahtavista ihmisistä! Perheen kanssa tullaan ehdottomasti pitämään yhteyttä ja tällä hetkellä näyttää, että he on myös tulossa parin vuoden päästä Suomeen juhlistamaan mun lakkiaisia. Voin myös varmuudella sanoa, että Courtneyn kanssa tullaan viestittelemään ahkerasti, mutta pelkona on, että molempien kiireiset aikataulut menee ristiin ja loppujen lopuksi se viestittely jääkin taka-alalle.... No, täytyy toivoa että hän saa rahat kasaan ja tulee myös juhlimaan parin vuoden päästä mun valmistujaisia! 

En tiedä miten kiireisenä nämä viimiset viikot mut pitää, joten jos ei blogissa kuulu mitään, niin syy on hauskanpito! Lupaan tulla päivittelemään ihan viimeistään kotisuomessa ja kertomaan miten kotiinpalu sujui.

Kuvituksena toimii tämän päiväiset turisti kuvat Kansas Citystä, kun käytiin perheen kanssa kiertelemässä kaupunkia. Kuvat muuten otin uudella järjestelmäkamerallani, jonka hinta oli vaivaiset 50 dollaria, koska edellinen omistaja luuli kameran olevan rikki, mutta tosiasiassa ongelma olikin hänen käyttämässään putkessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti